Kasper Hämäläinen palasi kotimaan kentille – surkeaa kautta pelaava TPS sai pettyä jälleen

© Kuva: Juha Tamminen

Kasper Hämäläinen palasi perjantai-iltana kotimaan kentille yli 11 ja puolen vuoden tauon jälkeen, kun TPS isännöi KPV:tä Turussa.

Ykkösen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, eikä surkean alkukauden pelannut TPS ole edelleenkään voittanut ainuttakaan kotiottelua.

Hiljattain kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen TPS:n kanssa allekirjoittanut Hämäläinen aloitti ottelun penkin puolelta ja tuli tauolla kentälle.

Ilveksestä TPS:ään lainalle siirtynyt Ilari Mettälä oli KPV-ottelussa avauskokoonpanossa. Viime syksynä pahannäköisesti nilkkansa murtanut Mettälä oli pelannut loukkaantumisensa jälkeen vain yhdessä Ilveksen B-joukkueen ottelussa. Mettälällä oli muutama tekopaikka, mutta viimeistely-yritykset jäivät varsin heikoiksi.

Jonathan Johanssonin valmentama TPS oli ottelussa KPV:n niskan päällä, mutta tämän kauden trendiä seuraten maalipaikkojen viimeistely oli vaikeaa. KPV:llä oli toisella jaksolla vain muutama potentiaalinen hyökkäys, mutta joukkue puolusti tiiviisti ja jätti turkulaiset pois parhailta tekopaikoilta.

Johanssonin TPS on Ykkösessä vasta yhdeksäntenä. Seura on pelannut 11 ottelua, joissa se on tehnyt yhteensä vain seitsemän maalia ja kerännyt 12 pistettä. KPV on sarjan viimeisellä sijalla kahdeksalla pisteellään.