MLS:n laajennusjoukkue Austin FC:n ensimmäiseksi kapteeniksi valittu Alexander Ring teki perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa ensimmäisen maalinsa uudessa joukkueessaan. Austin FC voitti Portland Timbersin 4-1, ja Ringin maali oli 77. minuutilla syntynyt 3-1-maali. Paraguaylainen Cecilio Domínguez antoi boksiin hyvän vapaapotkun, ja suomalainen puski pallon taitavasti takatolpan kautta maaliin.

Fox Soccer kuvailee twiitissään maalia ”täydelliseksi puskuksi”. Transfermarktin tilastojen mukaan maali oli Ringin ensimmäinen puskumaali MLS:ssä ja ylipäätään ensimmäinen päällä tehty osuma lähes seitsemään vuoteen. Maalin voi katsoa allaolevasta klipistä.

FOX Soccer

@FOXSoccer
ALEX. RING. 🎯

He hits a perfect header to put @AustinFC up 3-1 🔥

30-vuotias Alexander Ring on ollut Austin FC:n avauskokoonpanossa kymmenessä ottelussa kauden 12 pelistä, aina kapteeninnauha käsivarressaan. Täydet 90 minuuttia hän on pelannut kahdeksan kertaa. Yksi ottelu jäi välistä pelikiellon takia ja yksi jostain muusta syystä.

Kaikkiaan Ring on pelannut MLS:ssä nyt 132 ottelua, joissa hän on sekä tehnyt että syöttänyt 11 maalia. Kausi MLS:ssä on Ringin uran viides. Aiemmat neljä kautta hän edusti New York City FC:tä, viimeisillä kahdella kaudellaan niin ikään joukkueensa kapteenina.