Nyt kun marokkolaisen Achraf Hakimin, 22, lähtö PSG:hen on kuulutusta vaille valmista, Italian hallitseva mestari Internazionale voi miettiä, kenet seura hankkisi hänen tilalleen.

Nerazzurri etsii laitapuolustajaa, jolla jalkoja riittäisi hyökkäyssuuntaankin. Seura pyrkii minimoimaan pelilliset puutteet, joita Hakimin poissaolo aiheuttanee ensi kaudella.

Hollannin maajoukkueen Denzel Dumfries, 25, kiinnostaa nyt tuntuvasti seurajohtoa, kertoo Calciomercato. Milanolaisseura haluaa selvittää, miten siirron toteuttaminen onnistuisi PSV:n kanssa. Eredivisie-joukkue pyytää pakistaan tiettävästi 20 miljoonaa euroa.

Dumfriesin tulo Interiin koituisi seuralle siis kalliiksi, mutta tie maaliin ei ole enää yhtä monimutkainen kuin se oli aiempina viikkoina. Keskusteluja pelaajan ja Interin välillä käydään jo.

Dumfries pelasi loistavat EM-kilpailut. Hän teki kaksi maalia neljään otteluun ja näytti lohkovaiheessa olevansa valmis isompiinkin ympyröihin. Hollannin matka tyssäsi kuitenkin yllättäen jo neljännesvälieriin, joissa Tšekin käsittely oli heille liikaa.