SJK on luopunut lyhyen ajan sisällä kahdesta pelaajastaan. Ensin joukkueesta poistui argentiinalainen Emmanuel Ledesma, ja tänään Seinäjoelta tiedotettiin Robin Sidin lähdöstä. Sid palaa kasvattajaseuraansa Ekenäs IF:ään, ja saa pelata siellä Ykköstä heti, kun siirtoikkuna aukeaa 13.7.

26-vuotias Sid on syntynyt Inkoossa ja aloittanut uransa juuri EIF:ssä. Veikkausliigaympyröihin hän nousi jo kaudella 2014 IFK Mariehamnissa. Erityisesti kaudet 2017 ja 2018 olivat Sidinkin osalta varsin vahvoja IFK Mariehamnin menestyneessä joukkueessa.

SJK:hon Sid siirtyi kaudelle 2020. Useat loukkaantumiset vaikeuttivat kuitenkin pelipaikan vakiinnuttamista edustusjoukkueessa. Viime kaudella Sid pelasi 14 veikkausliigaottelussa ja tällä kaudella vain neljässä, yhteensä 34 minuuttia. 18 SJK:n paidassa pelatussa sarjaottelussa Sidille ei tehomerkintöjä tilastoitu.

Kaiken kaikkiaan Robin Sidillä on pelattuna 140 veikkausliigaottelua. Hän on tehnyt niissä 13 maalia ja syöttänyt 15.

– Olen pohtinut tilannetta paljon ja tullut tulokseen, että aika on kypsä paluuseen. Kuusi vuotta on pitkä aika olla poissa Tammisaaresta. Varmasti voi sanoa, että tästä tulee uralleni uusi alku, Sid itse kommentoi EIF:n kotisivuilla.