Manchester United on hylännyt AS Roman tekemän lainatarjouksen Alex Tellesistä.

Viime kesänä Man Unitediin saapunut Telles jäi debyyttikaudellaan vaihtopelaajaan rooliin, kiitos Luke Shaw’n huippukauden.

AS Roman manageriksi siirtynyt José Mourinho yritti käyttää tilanteen hyödykseen ja kyseli ex-seuraltaan, jos he voisivat lainata brassipuolustajan ensi kaudeksi Roomaan. Manchesterista näytettiin hänelle kuitenkin punaista valoa.

Italialaistoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Mourinho tyytyi kohtaloonsa ja käänsi välittömästi katseensa Brasiliaan.

Mourinhon kiikarissa on nyt Uruguayn maajoukkuepuolustaja Matías Viña, 23, josta Roma on jo tehnyt 12,5 miljoonan euron tarjouksen Palmeirasille.

16 maaottelua pelannut Viña on suurelle yleisölle vielä toistaiseksi melko tuntematon pelaaja, mutta hän on esiintynyt viime vuosien aikana vahvasti. Vuonna 2019 hän voitti Club Nacionalin riveissä Uruguayn mestaruuden ja hänet valittiin sarjan tähdistökentälliseen. Viime vuonna hän puolestaan pääsi juhlimaan Copa Lipertadoresin [Etelä-Amerikan Mestarien liiga] voittoa Palmeirasin kanssa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
After loan bid turned down by Manchester United for Alex Telles, AS Roma offered €12.5m [add ons included] to Palmeiras for Matias Viña as new left back. 🇺🇾 @SkySport #MUFC #Roma

There’s still no agreement with Palmeiras - but negotiations ongoing. Viña is the main option.