23-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo tekee tuhoisaa jälkeä Riga FC:n hyökkäyspäässä. Suomalainen viimeisteli torstaina joukkueensa ainoan maalin, kun Riga FC kukisti vieraissa pohjoismakedonialaisen Shkendijan 1-0. Riga FC eteni jatkoon yhteismaalein 3-0, ja jo avausosassa Soisalo syötti joukkueensa molemmat maalit. Suomalainen oli siis mukana joko tekijänä tai syöttäjänä kaikissa otteluparin maaleissa.

Riga FC:llä on ainakin paperilla erinomaiset mahdollisuudet edetä ainakin Konferenssiliigan playoff-kierrokselle, sillä kolmannella karsintakierroksella se kohtaa maltalaisen Hiberniansin. Hibernians pudotti toisella kierroksella jatkosta sanmarinolaisen Folgoren yhteismaalein 7-3.

Riga FC aloitti eurotaipaleensa Mestarien liigan karsinnoissa, joissa se hävisi Malmölle niukasti yhteismaalein 1-2. Tuossakin otteluparissa Soisalo syötti joukkueensa ainoan maalin, joten suomalaisen saldo neljästä europelistä on nyt yksi maali ja kolme maalisyöttöä.

15 Latvian pääsarjaottelussa Soisalo on tehnyt seitsemän ja syöttänyt kolme maalia. Soisalo on tässä vaiheessa kautta Virsligan maalipörssin neljäntenä.