Italian kapteeni Giorgio Chiellini, 36, on paljastanut, mitä hän sanoi Espanjan Jordi Alballe, 32, sen hyvin eriskummallisen teikkauksen aikana, jota katsojat saivat todistaa ennen EM-välierien rangaistuspotkukilpailua aiemmin tällä viikolla. Italia eteni ottelusta jatkoon.

Chiellini ja Alba osallistuivat perinteiseen kolikonheittoon, jolla päätettiin, kumpaan päätyyn pilkkuja lauottaisiin ja kumpi joukkue aloittaisi kilpailun.

Arvonnan aikana Chiellini työnteli Albaa ja nauroi kovaan ääneen. Espanjalaiskapteeni oli hyvin vakavan oloinen, eikä hän näyttänyt viihtyvän tilanteessa lainkaan.

Monia kiinnosti, mitä kaksikon välillä oikein tapahtui, ja nyt Chiellini on sen UEFA:n haastattelussa kertonut.

– Meidän täytyi sanoa, kumman joukkueen kannattajien edessä laukoisimme pilkut, ja hän [Alba] teki virheen päätöksessään. Laskin leikkiä siitä, hän sanoi.

Jos näin on, on syytä kysyä, miksi Espanja veti rangaistuspotkunsa Italian jälkeen. Yleensä kaikki joukkueet haluavat laukoa ensimmäisenä.

Rangaistuspotkukilpailu järjestettiin myös italialaisten silmäparien edessä, mikä viittaisi siihen, ettei Alban annettu korjata mokaansa.