Virallista: Juhani Ojalan ura jatkuu Skotlannissa

© Kuva: Juha Tamminen

Kuten SuomiFutis viime sunnuntaina ennakoi, siirtyy Huuhkajien EM-joukkueesta kalkkiviivoilla pudotettu kokenut keskuspuolustaja Juhani Ojala Skotlannin pääsarjaan. 32-vuotiaan Ojalan uusi joukkue on Motherwell FC. Motherwell vahvisti suomalaistopparin kaksivuotisen sopimuksen torstai-iltana.

– Olemme iloisia, että saimme Juhanin viimein riveihimme odotettuamme hänen työlupaansa jonkin aikaa, Motherwellin valmentaja Graham Alexander toteaa seuran kotisivujen tiedotteessa.

– Keskusteltuani hänen kanssaan ajattelin hänen olevan juuri senkaltainen ja -luonteinen pelaaja, jota tarvitsimme seuraan. Hän on toiminut maajoukkueensa kapteenina ja osoittanut, kuinka hyvä pelaaja ja johtaja hän on todella korkealla tasolla.

– Hän oli erittäin innoissaan mahdollisuudesta siirtyä meille ja odotamme innolla, että saamme nähdä, kuinka hän sopeutuu joukkueeseen. Olen varma, että hän on meille erinomainen hankinta, valmentaja päätti.

22 A-maaottelua pelannut Ojala on pelannut aiemmin ulkomailla Young Boys Bernissä, Terek Groznyssa, Häckenissä ja viimeksi tanskalaisessa Vejlessä. Jos Ojalan pelilupa-asiat saadaan kuntoon, saattaa hän pelata jo ensi sunnuntain sarja-avauksessa Hiberniania vastaan. Ojala saa Motherwellissa pelinumeron 14.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.