Ajaxilla traagisten uutisten viikko – pitkän uran Hollannin sarjoissa tehnyt seuran kasvatti ammuttiin kuoliaaksi

Ajaxilla on mahtunut saman viikon sisälle kaksi traagista kuolinuutista. Kerroimme lauantaina, kuinka seuran 16-vuotias junioripelaaja Noah Gesser oli menehtynyt auto-onnettomuudessa.

Maanantai-iltana puolestaan seurasi toinen traaginen Ajaxiin liittynyt kuolinuutinen. 35-vuotias Ajaxin kasvatti ja pitkäaikainen ammattilaispelaaja Jergé Hoefdraad menehtyi maanantaina sairaalassa ampumavammoihin, jotka hän sai varhain sunnuntaiaamuna. Poliisi vahvisti tiedon hollantilaislehti De Telegraafille.

Lehtitietojen mukaan Hoefdraad oli musiikkifestivaaleille Amsterdamissa ja yritti rauhoitella syntynyttä riitaa. Sen seurauksena häntä ammuttiin. Siitä seurasi keikkapaikalla välitön paniikki. Ampumisen pääepäilty on jo poliisin tiedossa.

Hyökkääjänä pelannut Hoefdraad pelasi kasvattajaseurassaan Ajaxissa 18-vuotiaaksi, mutta ammattilaisuransa hän pelasi enimmäkseen Hollannin toisella sarjatasolla. Hän pelasi kaikkiaan 241 sarjaottelua Hollannin kakkostasolla, pisimpään Almere Cityn joukkueessa, mutta varsin pitkään myös Telstarissa ja Cambuurissa. Pääsarja Eredivisiessä Hoefdraad pelasi kaudella 2015-2016 kahdeksan ottelua Cambuurin paidassa, tehden yhden pääsarjamaalin.

Vuosina 2019-2021 Hoefdraad oli ottanut taukoa jalkapallosta, mutta hän palasi lajin pariin tänä kesänä liityttyään alasarjaseura ASC De Volewijckersin vahvuuteen.

Lähde: Bild


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004