Arsenal jäämässä tyhjin käsin Italiassa – pelaajat ovat hylänneet ehdotukset yhdellä ja varmalla tavalla

© Kuva: Getty Images

Muutama päivä sitten Arsenal tiedusteli Inter Milanilta Lautaro Martínezin, 23, hintaa. Pestausyrityksestä uutisoi The Telegraph. Muutamaa päivää tuonnempana The Athletic peesasi Telegraphin tarinaa ja kertoi, että Lautaro on ollut pitkään Arsenalin tähtäimessä.

Kiinnostus on luonnollista: viime kaudella Lautaro tehoili 19 osumaa ja 11 maalisyöttöä 47 ottelussa, Arsenal teki yhdeksän parhaan joukkoon sijoittuneista valioliigajoukkueista vähiten maaleja. Arsenal olisi halunnut korvata Lautarolla kärkipelaajan viran, jonka tällä hetkellä täyttää Alexandre Lacazette, 30.

Siirtohuhut voitaneen kuitenkin nyt kuopata Interin haastavasta taloustilanteesta huolimatta.

SportMediaset siteeraa brittilehtiä väittäessään, että Interin mielestä ”Tykkimiesten” tarjous oli ”yhtä tyhjän kanssa”. Lautaroa itseään ei kiinnosta siirtyminen Arsenaliin tai Valioliigaan Italian hallitsevasta mestarijoukkueesta. Yksi syy on se, että Arsenal ei pelaa edes Mestarien liigaa.

Jos olisi pakko lähteä Interistä, Lautaro olisi halukas siirtymään ainoastaan Real Madridiin, Barcelonaan tai Atlético Madridiin. Alberto Yaque, Lautaron agentti, vakuutti jo huhtikuussa, että pelaaja nauttii elämästään Milanossa.

Lehtitietojen mukaan Lautaro poistuu San Sirolta vain, jos espanjalaisilta jättiläisiltä tulee vakavasti otettavia tarjouksia.

Lautaro ei ole ensimmäinen Serie A -pelaaja, joka on tänä kesänä torjunut Arsenalin lähentelyt. Myös Manuel Locatellin, 23, työnantaja on antanut ymmärtää, että Locatelli olisi sanonut ei kiitos Stan Kroenken omistamalle lontoolaisseuralla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.