Voiko kauppa enää mennä nurin? Juventus on erittäin lähellä kaipaamansa huippuvahvistuksen saamista

© Kuva: Getty Images

Manuel Locatelli, 23, nousi suuren yleisön tietoisuuteen ja valloitti neutraalit jalkapallokannattajat (hetkeksi), kun hän paikkasi Marco Verrattin poissaoloa kesän EM-turnauksen alkulohkovaiheessa. Hän avasi ottelut Turkkia ja Sveitsiä vastaan ja onnistui maalinteossakin kaksi kertaa alppimaan kustannuksella. Osa erehtyi jo luulemaan häntä maalinsylkijäksi.

Tiettävästi noin 30–40 miljoonan euron arvoinen Locatelli siirtyi Sassuoloon kaksi vuotta sitten, ja siitä lähtien hänen uransa on ollut nousukiitoa. AC Milanin hän jätti taakseen, koska hän ei kokenut nauttivansa luottamusta Milanossa. Milanolaisfaneille katkeransuloisia muistoja jäi vuodesta 2016, jolloin vasta 18-vuotias Locatelli toi maalillaan voiton Juventuksesta.

Aika Milanissa oli kuitenkin kokonaisuutena katsoen vaisu. Jotkut uskoivat jo vahvasti, että Locatelli oli menetetty lupaus. Nyt tuore Euroopan-mestari on suuntaamassa juuri Juventukseen.

– Me haluamme [hänet], ja hän haluaa meidät. Olemme vakuuttuneita, että tarjouksemme on hyvä ja reilu, sanoi Juven apulaispuheenjohtaja Pavel Nedvěd lauantaina Monza–Juventus-ottelun alla.

– Olemme esittäneet sopivan tarjouksen tässä vallitsevassa toimintaympäristössä, olemme ottaneet koronan huomioon. Odotamme [Sassuolon vastausta] itsevarmoina, haluamme tuoda hänet Juventukseen.

Nedvědin kommentit eivät ole tyhjiä myyntipuheita omille kannattajille.

Myyjäosapuolena toimivan Sassuolon toimitusjohtajan Giovanni Carnevalin mukaan Locatelli haluaa liittyä Juven riveihin. Carnevali paljasti olevansa ”iloinen”, että hänen pelaajansa voi pysyä Italian rajojen sisäpuolella. Genoan entinen johtaja Giorgio Perinetti puolestaan totesi hiljattain Sky Sport 24:lle, että ”Locatelli on toistuvasti sanonut ei Arsenalille, koska hän haluaa mennä Juveen. Ja Juve tietää, että hän suosii Bianconeria.”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.