Valioliiga
Brentford – Arsenal
Perjantai 13.08. klo 22:00

Lyhyen kesän hyviä puolia on Valioliigan alku elokuun puolessa välissä. Tästä viikonlopusta eteenpäin alkaa reilun yhdeksän kuukauden periodi, jossa huipputasoisen seurajalkapallon katkaisee ainoastaan ajoittaiset maaottelutauot. Penkkiurheilijalla tulee pitämään kiirettä! Valioliiga potkaistaan käyntiin jo perjantaina, jolloin pitkään sarjanousua tehnyt Brentford isännöi Arsenalia.

Brentford otti vuosien odottelun jälkeen ison askeleen ja nousi Valioliigaan oltuaan pari kertaa jo huulilla. Seuran pelaajakehitys on tuottanut jo Valioliigaan kelpaavaa materiaalia tätä ennenkin, ja sen puolesta onkin mielenkiintoista, että nousijajoukkue on sarjaan todella kokematon. Etua vastustajiin pyritään ottamaan edistyneellä datan analysoinnilla. Thomas Frankin suojatit ottivat sarjapaikan erittäin aktiivisella jalkapallolla, mutta hyvässä muistissa on Norwichin mahalasku korkeimmalla sarjatasolla, kun pelityyliä ei soviteltu vaativaan ympäristöön riittävästi.

Arsenalin viime kausi näytti päättyvän täydelliseen katastrofiin, mutta joukkue pelasi loistavan kevätpuolen, ja se näkyi sekä Valioliigan sarjataulukossa että Eurooppa-liigan jatkopeleissä. Pre-season ei lupaile vallan ihmeitä, mutta Mikel Artetan joukkue tulee tällä kaudella taistelemaan tiukasti europaikoista. Yleisö pääsee jälleen lehtereille, joten Arsenal tulee varmasti saamaan kuuman vastaanoton sarjanousijoiden avauspelissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Isäntien maalitykki Ivan Toney kuntoutuu sarja-avaukseen. Brentfordin tärkein poissaolija on Josh Dasilva. Arsenalin poissaolijoista isoimman loven jättää Thomas Partey. Vedonlyönnillisesti ottelu ei kuulu kaikkein maistuvimpiin, mutta pienen tipsin voi vierasvoitosta heittää – Arsenal on luonnollisesti joukkueista isosti vahvempi. Peleihin siis Arsenal voittaa ottelun kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO