DFL Super Cup
Dortmund – Bayern München
Tiistai 17.08. klo 21:30

Monista muista maista poiketen Saksassa sarjakausi kerkesi alkaa ennen paikallisen Super Cupin pelaamista. Dortmund ja Bayern saivat siis tuntumaa jo tosipeleistä, mikä poistaa varmasti tästä ottelusta viimeisetkin höntsävivahteet. Borussia antoi jo myrskyvaroituksen Erling Braut Hålandin johdolla, kun taas Bayern tuhlaili melkoisesti paikkoja kauden avauksessaan.

Dortmund pisti Frankfurtia vastaan hyrskyn myrskyn, ja Håland oli aivan pitelemätön – nuorukainen oli mukana kaikissa Borussian viidessä maalissa ja teki kaksi maalia. Tätä ennenhän norski leipoi Saksan Cupin avauksessa hattutempun. Dortmundin tilanne kokoonpanon suhteen voisi olla parempikin. Etenkin alakerrassa on pahasti vajausta, ja Mats Hummelsin kuntoutumista tiistain otteluun odotetaan kiivaasti. Bayernin kokoonpanotilanne on huomattavasti suotuisampi.

Robert Lewandowskí osui sarja-avauksessa kerran, vaikka paikkoja oli enempäänkin. Julian Nagelsmannin suojatit olivat ottelussa Mönchengladbachia parempia, eikä voitto olisi ollut vääryys. Pre-seasonilla Bayern ei saalistanut harjoitusotteluista yhtään voittoa, joten fanit olisivat varmasti Super Cupin voitosta riemuissaan. Saksan jalkapalloa müncheniläiset ovat hallinneet viime vuodet mielin määrin – tähtäimessä on kymmenes perättäinen mestaruus.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa maaliodottama on ns. kaakossa. Molemmilla joukkueilla on julmettu tulivoima ja Dortmundilla alakerrassa vajausta. Linja on korkea, mutta äänestetään silti overin puolesta: vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 1,93.

LYÖ VETO ILLA