Tulisieluisena tuittupäänä tunnettu Itävallan maajoukkuehyökkääjä Marko Arnautovic oli maineensa veroinen myös kesän EM-kisoissa. 32-vuotias kärkimies teki kyllä yhden hienon maalin, mutta hän vietti myös yhden ottelun pelikiellossa. Sanktio langetettiin Arnautovin loukanneen alatyylisesti ja rasistisesti Pohjois-Makedonian pelaajaa Ezgjan Alioskia.

Arnautovicilla oli vielä vuoden 2022 loppuun saakka ulottuva pelaajasopimus kiinalaisen Shanghai Portin kanssa, mutta hän ilmaisi jo hyvissä ajoin mielivänsä takaisin Euroopan sarjoihin. Sunnuntai-iltana toive toteutui, kun Serie A:n Bologna vahvisti itävaltalaisen kolmivuotisen sopimuksen. Uutista osattiin jo odottaa, sillä Arnautovic tapasi jo maanantaina satoja Bolognan faneja kaupunguissa, ja tiistaina hänelle tehtiin seuran lääkärintarkastus.

Transfermarktin mukaan Bologna maksoi Shanghai Portille Arnautovicista 3 miljoonan euron siirtokorvauksen. Kiinalaisseura teki täten melkoiset tappiot, sillä se maksoi hyökkääjästä kaksi vuotta sitten West Hamille muhkeat 25 miljoonaa euroa.

[readmore from=Arnautovic-Marko]

Bologna varoitti sopimuksenjulkistustwiitissään herkimpiä somenkäyttäjiä, kenties mahdollisten epileptisten oireiden takia. Twiitissä kun jäljitellään kauhuelokuvan tunnelmaa, ja siinä on äkillisesti vilkkuvia kuvia.

Bologna FC 1909

@Bolognafc1909
⚠️ 𝗔𝗧𝗧𝗘𝗡𝗭𝗜𝗢𝗡𝗘 ⚠️

𝐒𝐢 𝐬𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐚 𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢

Volume al massimo 🔊

Arnautovic pelasi Serie A:ssa ensimmäisen kerran jo kaudella 2009-2010, kun hän edusti Internazionalea. Tuolloin minuutteja kertyi kuitenkin vain 55, kolmessa eri ottelussa. Pisimpään Arnautovic on pelannut urallaan Stokessa, Werder Bremenissä ja West Hamissa.