EM-kisojen paha poika Marko Arnautovic Serie A:han – sopimustwiitissä katseluvaroitus herkimmille

© Kuva: Getty Images

Tulisieluisena tuittupäänä tunnettu Itävallan maajoukkuehyökkääjä Marko Arnautovic oli maineensa veroinen myös kesän EM-kisoissa. 32-vuotias kärkimies teki kyllä yhden hienon maalin, mutta hän vietti myös yhden ottelun pelikiellossa. Sanktio langetettiin Arnautovin loukanneen alatyylisesti ja rasistisesti Pohjois-Makedonian pelaajaa Ezgjan Alioskia.

Arnautovicilla oli vielä vuoden 2022 loppuun saakka ulottuva pelaajasopimus kiinalaisen Shanghai Portin kanssa, mutta hän ilmaisi jo hyvissä ajoin mielivänsä takaisin Euroopan sarjoihin. Sunnuntai-iltana toive toteutui, kun Serie A:n Bologna vahvisti itävaltalaisen kolmivuotisen sopimuksen. Uutista osattiin jo odottaa, sillä Arnautovic tapasi jo maanantaina satoja Bolognan faneja kaupunguissa, ja tiistaina hänelle tehtiin seuran lääkärintarkastus.

Transfermarktin mukaan Bologna maksoi Shanghai Portille Arnautovicista 3 miljoonan euron siirtokorvauksen. Kiinalaisseura teki täten melkoiset tappiot, sillä se maksoi hyökkääjästä kaksi vuotta sitten West Hamille muhkeat 25 miljoonaa euroa.

Bologna varoitti sopimuksenjulkistustwiitissään herkimpiä somenkäyttäjiä, kenties mahdollisten epileptisten oireiden takia. Twiitissä kun jäljitellään kauhuelokuvan tunnelmaa, ja siinä on äkillisesti vilkkuvia kuvia.

Arnautovic pelasi Serie A:ssa ensimmäisen kerran jo kaudella 2009-2010, kun hän edusti Internazionalea. Tuolloin minuutteja kertyi kuitenkin vain 55, kolmessa eri ottelussa. Pisimpään Arnautovic on pelannut urallaan Stokessa, Werder Bremenissä ja West Hamissa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004