Veikkausliiga
FC Haka – FC Inter
Sunnuntai 08.08. klo 16:00

Hakalla alkaa olla Veikkausliigassa kuumat paikat: voitot kiertävät joukkuetta huolella, ja sarjataulukossa ollaan alarekisterissä. FC Inter taistelee tasaisessa rintamassa kakkossijasta – KuPSin voittoputki tekee perässä pysymisen sangen haasteellisesksi. Tehtaan kentällä vastassa on levännyt ja hyvin harjoitellut isäntä.

Hakan HIFK-ottelu nimittäin peruttiin viime hetkellä HIFKin koronaongelmien vuoksi. Hakan joukkue on täysin terve, ja Teemu Tainio pystyy siis laittamaan kentälle optimikokoonpanon. Siirtomarkkinoilla koskilaiset eivät ole riehuneet, vaan luottavat että tämänhetkisellä miehistöllä kairataan tarvittavat pisteet sarjassa säilymiseen. Tehtaan kenttä ei ole ollut Hakalle minkäänlainen linnake, sillä kotivoittosarake näyttää vielä nollaa.

Inter pelasi Honkaa vastaan hyvin lähes koko ensimmäisen jakson, mutta ei pystynyt tappamaan peliä ja isännät tulivat lopuksi tasoihin. Honkaa vastaan Interin poissaolijoiden lista oli pitkähkö verrattuna joukkueen leveyteen. Timo Furuholm sekä Juuso Hämäläinen palaavat pelikieltojensa jälkeen, mutta Martti Haukiojan korttitili puolestaan täyttyi. Rick Kettingin siirto Ranskaan taitaa olla sangen lähellä.

Lyö vetoa ottelusta:

Hakan viimeisestä voitosta on jo hirvittävän pitkä aika. Interin otteet heittelevät, mutta hyvänä päivänään joukkue on rautaa. Joukkue lähtee vieraissakin suosikkina matkaan, ja kevyttä suositusta vierasvoitosta voi vetoihin antaa: Inter voittaa ottelun kertoimella 2,12.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS