Eurooppa-liiga
HJK – Neftçi Baku
Torstai 12.08. klo 19:00

HJK:lla on torstaina Töölössä suuret panokset. Voitto Neftçi Bakusta veisi Klubin Eurooppa-liigan karsinnan loppuvaiheeseen, jossa tappiollakin paikka Konferenssiliigassa olisi taattu. Tähän otteluun laitetaan siis kaikki likoon, sillä se täyttäisi Klubin minimitavoitteen tämän kauden euroseikkailuissa. Avausottelun perusteella Klubi on ottelussa oikeutettu suosikki.

Klubi hyötyy toisessa ottelussa kotiareenan tekonurmesta. Lisäksi uusista vahvistuksista Santeri Hostikka debytoi jo viikonloppuna ja Tim Sparv on varmaankin mukana torstaina. Klubi haki viikonloppuna Veikkausliigassa täydet pisteet Kotkasta 0-1 voitolla. Tärkeää antia oli myös, että monille tärkeille pelaajille annettiin ansaittu huilivuoro. Paitsi pelialusta, Klubia puoltaa myös aktiivinen kotiyleisö, joka oli elementissään myös Malmö-pelissä.

Neftçin muukalaislegioonassa on joitakin hyvältä vaikuttavia taitopelaajia, joita ei saa missään nimessä päästää mellastamaan sota-alueelle. Neftçin etuna tässä ottelussa on se, ettei joukkue ole vielä aloittanut kotimaan sarjakauttaan, ja sillä on rauhallisempi ottelutahti kuin Klubilla. Namiq Alaskarov on azereilta pois, kuten myös Hugo Basto sekä mahdollisesti myös maalivahti Agil Mammadov.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubi oli jo vierasottelussa niskan päällä ja vedot laitetaankin kotijoukkueelle. Tasapelin kairaaminen vieraista on tässä otteluparissa kova ja merkittävä saavutus. Siispä torstaille vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 1,80.

LYÖ VETO ILLA