HJK:lle tarjolla kivikova vastus, jos Neftchi Baku kaatuu – nähdäänkö Töölössä maailmanmestari?

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan playoff-vaiheen otteluparit on arvottu hetki sitten. HJK:lle onnetar heitti kivikovan haasteen, sillä tällä ja ensi viikolla pelattavan otteluparin HJK-Neftchi Baku voittaja saa vastaansa Turkin Superliigan viime kauden kolmosen Fenerbahcen.

Fenerbahce on 19-kertainen Turkin-mestari, joka on pelannut Eurooppa-liigan välierissä viimeksi kaudella 2012-2013. Sen jälkeenkin se on nähty Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ja pudotuspeleissä kolme kertaa, viimeksi kaudella 2018-2019.

Turkin kesän EM-kisajoukkueessa oli mukana kolme Fenerbahcen pelaajaa, tunnetuimpana heistä keskikenttäpelaaja Ozan Tufan. Lähellä EM-kisapaikkaa oli myös tanskalaistoppari Mathias Jörgensen.

Tuttuja nimiä arvokisatasolta joukkueessa ovat myös muun muassa eduadorilaishyökkääjä Enner Valencia, kokenut brasilialainen keskikenttäpelaaja Luiz Gustavo sekä ennen kaikkea Arsenalista hyvin muistettava vuoden 2014 maailmanmestari, saksalainen Mesut Özil.

Fenerbahce kohtaa HJK:n tai Neftchi Bakun 19.8. ja 26.8. Ensin pitää kuitenkin selvittää, kumpi kaksikosta HJK ja Neftchi Baku jatkaa tähän pariin ja varmuudella jonkun eurokilpailun lohkovaiheeseen ja kumpi Konferenssiliigan playoff-kierrokselle.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004