Huuhkajiin noussut Jasin Assehnoun tykitti komean voittomaalin lisäajalla

© Kuva: Juha Tamminen

22-vuotiaalla Jasin Assehnounilla on meneillään hieno vuosi. Assehnoun debytoi toukokuussa Suomen A-maajoukkueessa ja hän ehti tehdä FC Lahdelle viisi veikkausliigamaalia kymmenessä ottelussa ennen kuin siirtyi Hollannin toisella sarjatasolla pelaavaan FC Emmeniin heinäkuun puolivälissä.

Suomalaislaituri tuntuu päässeen hyvään vauhtiin myös Emmenissä. FC Emmen kohtasi lauantai-iltana harjoitusottelussa Go Ahead Eaglesin, ja Assehnoun tykitti ajassa 90’+1 joukkueelleen 2-1-voittomaalin. Maali oli hyvin ”assehnounmainen”: pieni siirto sivulle, jalka vapaaksi ja pallo komeasti 18 metristä takanurkkaan. Maali on nähtävissä allaolevassa twiitissä.

Liveseurannan perusteella Assehnoun pelasi ilmeisesti Emmenin avauskokoonpanossa täydet minuutit. Hänet mainitaan Emmenin seurannassa pariin muuhunkin otteeseen vaarallisten hyökkäyspään otteiden ansiosta, joten suomalainen taisi olla pelissä maalinsa lisäksi muutenkin vaarallinen.

Emmenin sarjakausi alkaa ensi perjantaina vierasottelulla Telstaria vastaan. Jasin Assehnoun lähetti seuran Twitterissä myös faneille terveisiä.