Italian maajoukkuehyökkääjä Andrea Belotti, 27, on vaihtamassa edustusseuraansa. Internazionale on käynnistänyt Torinon kanssa neuvottelut hänen hankinnastaan. Interin kiinnostuksesta raportoivat useat italialaislähteet.

Belottin lahjat ovat hautuneet Torinossa kuuden vuoden ajan. Taidot hänellä riittäisi vaativampiinkin ympyröihin, mutta vielä ei hän ole siipiään kokeillut.

Seurauskollisuutensa ansiosta Belotti on noussut kotikaupungissaan pelaavan legendan asemaan.

Kutsu kentälle on käynyt Italian A-maajoukkuepaidassa 39 ottelussa. Maalinteossa Belotti on onnistunut Azzurrille 12 kertaa. Kesän EM-finaalissa peliaikaa tuli 20 minuuttia, ja hän kävi kokeilemassa onneaan pilkkukisassakin. (Tuloksetta, mutta sillä ei ollut vaikutusta lopputulokseen.)

[readmore from=Internazionale]

Belottin pahvi Torinossa umpeutuu ensi kesänä. Viime kaudella Torino oli pinteessä ja hilkulla pudota jopa Serie B:hen, kun se sijoittui sarjataulukossa 17:nneksi. Belotti latoi silti 13 maalia.

Inter yrittää saada Belottin 20–22 miljoonan euron hintaan, jos se ei saa haalittua Joaquín Correaa, 27, Laziosta. Correa haluaa tiettävästi lähteä nykyisestä seurastaan, ja Interin uusi päävalmentaja, entinen Lazio-luotsi Simone Inzaghi haluaisi hyökkääjän alaisuuteensa.

Lazio pyytää Argentiinan maajoukkuepelaajasta 40 miljoonaa euroa. Inter on tarjonnut kymmenen miljoonaa vähemmän.

Tuttosport kertoo, että Interin toimitusjohtaja Beppe Marottalla on kiire siirtoikkunan sulkeutumisen kanssa. Hän odottaa Lazion vastausta vielä vuorokauden tai kaksi. Jos roomalaisseuran myyntipäätös on kielteinen ja tarjous palaa hylsynä Milanoon, Nerazzurri satsaa Belottiin.

Inter on jo hankkinut 35-vuotiaan Edin Džekon Romasta, mutta Romelu Lukakun, 28, maalimääriä korvaamaan tarvitaan vielä enemmän tulivoimaa.