Juuri nyt! MD: Barcelona on tarjonnut nuoresta tähtipelaajasta 75 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisjätti Barcelona on tarjonnut saksalaiselle RB Leipzigille 75 miljoonaa euroa riihikuivaa rahaa Dani Olmosta, väittää katalaaniaviisi Mundo Deportivo. Tarjous saapui Leipzigin toimistolle tiistaiaamuna.

Olmo on 23-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on kahden viime vuoden aikana esiintynyt 15 kertaa Espanjan maajoukkuepaidassa. MD:n tietojen mukaan Barcelona on jo päässyt hänen kanssaan sopuun viisivuotisesta sopimuksesta.

LaLiga ei ole vielä hyväksynyt siirtoa, koska se pelkää, ettei Barcelona pysty virallisesti sitä rekisteröimään. Olmo pelasi Blaugranan juniorijoukkueissa vuodet 2007–14. Tänä kesänä RB Leipzig on jo menettänyt muutamia avainpelaajiaan sekä päävalmentajansa Julian Nagelsmannin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.