Saksalainen vaate- ja kenkäyhtiö Puma julkaisi keskiviikkona Manchester Cityn kolmannen peliasun kaudelle 2021–22. Kehitysaskel on jalkapallokannattajien mielestä ollut nurja, paita sai Twitterissä surkean vastaanoton.

Hämmentävin piirre paidassa on se, että Manchester Cityn logo on häivytetty taustalle siten, että sen huomaamiseen pitää erityisesti keskittyä. Paidassa lukee ”Man City” vaakasuuntaan painettuna.

Goalin journalistin Ronan Murphyn mielestä paita näyttää väärennökseltä, sellaiselta vaatteelta, jollaisilla yritetään kiertää tekijänoikeuksia ja jollaisia myydään, jos hallussa ei ole asianmukaisia lisenssejä. Hänen mukaansa paita on koko kauden huonoin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ronan Murphy

@swearimnotpaul
This is like when Penneys/Primark does unauthorised t-shirts for the Euros or World Cup that are just "ITALIA" or "BRAZIL" across the middle.

The worst kit of 2021-22.

GOAL

@goal
Man City's new third kit 👕

Thoughts? 🤔

Moni muukin kommentoijia on ollut samoilla linjoilla. Heidän silmissään sininen pusero ei näytä viralliselta pelipaidalta tai fanituotteelta. Käyttäjä @FrederikFish sanoi käyttäneensä samannäköistä pyjamaa kahdeksanvuotiaana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Osa huomautti, että Puman tempaus ei suinkaan jää tähän. Puman on määrä käyttää samaa mallinetta ainakin yhdeksän muun tunnetun seurajoukkueen peliasussa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karan Tejwani

@karan_tejwani26
As seen from PSV’s promotional picture for their third kit, those Puma shirts will be everywhere this season 🤮