Liverpoolin viime kauden pelaaja vahvistamaan Teemu Pukin Norwichia

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustama Norwich on lainannut toppari Ozan Kabakin Schalkesta tämän kauden kattavalla lainasopimuksella. Diili sisältää osto-option, mutta ”tiettyjen ehtojen” täyttyessä se muuttuu ostovelvoitteeksi.

Turkin A-maajoukkueessa 12 kertaa esiintynyt Kabak, 21, pelasi Valioliigassa jo viime kaudella, kun Liverpool lainasi hänet kauden jälkimmäisen puoliskon ajaksi. Kabak sai Liverpoolissa vastuuta 13 ottelussa, mutta hänen tuolloinen osto-optionsa jäi käyttämättä.

Schalken ykkösmiehistössä hän on pelannut 43 ottelua. Saksan toiselle sarjaportaalle pudonneen Schalken ja Kabakin sopimus on voimassa kesään 2024 saakka.

– Olen todella iloinen, kun saan olla osa tätä perhettä. Odotan innolla kannattajien edessä pelaamista ja pisteiden keräämistä. Puhuin päävalmentajan kanssa ja olin todella vaikuttunut hänen projektistaan ja siitä, mitä hän sanoi minulle. Uskon häneen ja hänen projektiinsa, hehkuttaa Kabak Norwichin sivuilla.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on tyytyväinen saatuaan vahvistuksen sitä kaivanneelle tontille.

– Olemme aina puhuneet halustamme lisätä vaihtoehtoja puolustuspäähämme. Olemme iloisia siitä, että oli mahdollista tuoda Ozan Kabak seuraan. Hän on täynnä potentiaalia ja mahtavan maineen omaava pelaaja.

Valioliigassa viimeistä edellisenä majaileva Norwich on aloittanut sarjakautensa kolmella tappiolla. Pukki viimeisteli Kanarialintujen toistaiseksi ainoan maalin viime lauantaina 1-2-tappiossa Leicesteriä vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.