© Kuva: Juha Tamminen

Ludogorets – Malmö FF: Paikka lohkovaiheeseen katkolla

Mestarien liiga
Ludogorets – Malmö FF
Tiistai 24.08. klo 22:00

Mestarien liigan playoff -kierroksella pelataan tällä viikolla toiset ottelut, ja avausottelun perusteella lohkopaikka on vahvasti tarjolla Malmö FF:lle. Jos Malmö selvittää toisen ottelun korkeintaan maalin tappiolla, on jatkopaikka hankittu – ja suomalaispuolustaja Niklas Moisander pääsisi UCL-pelien makuun. Harmittavasti Moisander loukkaantui viime viikolla, eikä ole mukana tässä ottelussa.

Ludogorets hävisi Malmössä 2-0, ja tappio oli pelitapahtumien mukainen. Malmö vei maalintekoyritykset ja laukaukset selkeästi, vaikka Ludogorets palloa enemmän pitikin. Ludogoretsin luovuus hyökkäyspäässä kärsi kovasti Kiril Despodovin pelikiellosta, ja mies onkin tervetullut palaaja kokoonpanoon. Viikonlopun murskavoitossa Lokomotiv Sofiaa vastaan Despodov oli elementissään.

Malmö FF oli siis avausottelussa selkeästi parempi, mutta vieraissa ja paineen alla ei välttämättä ole helppoa pelata – Jon Dahl Tomasson kiitteli erityisen vuolaasti kotiyleisön tukea ensimmäisen osaottelun jälkeen. Viikonloppuna Malmö oli selkeästi Degerforsia parempi ja voitti 3-0. Moisanderin loukki on puolustukselle ikävä isku, mutta onneksi Anel Ahmedhodzic vapautuu vastaavasti pelikiellosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Ludogorets tulee varmasti kovaa kotona – sillä ei ole mitään menetettävää. Malmön ei tarvitse pitää pelissä kiirettä, mutta liika passivoituminenkaan ei ole järkevää. Joukkueen puolustus ei ole mitenkään läpäisemätön, joten toisessa ottelussa voidaan nähdä maaleja. Kevyt suositus runsasmaalisuudesta onkin vetoihin paikallaan: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,88.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.