Tänään tiistaina pelattiin puolet Mestarien liigan karsintojen playoff-vaiheen toisista osaotteluista. Toisensa kohtasivat Ferencváros ja Young Boys (avausosa 2–3), Ludogorets ja Malmö (0–2) sekä PSV ja Benfica (1–2). Lohkovaiheeseen selviytyivät Young Boys, Malmö ja Benfica.

Ferencváros ja Young Boys järjestivät Unkarissa mainion spektaakkelin. Heti alussa Young Boys karkasi johtoon, Ferencváros tasoitti 15 minuuttia myöhemmin. Kymmenen minuuttia siitä ja budapestiläiset tasoittivat yhteismaalit, Young Boys kuittasi johtomaalin 56. minuutilla.

Ferencvárosin takaa-ajo katkesi aika lailla Aïssa Laïdounin punaiseen korttiin 64. minuutilla. Young Boysilla oli varaa hukata rangaistuspotkukin, ja silti se paineli jatkoon yhteistuloksella 6–4.

Ludogorets oli vielä yllättää Malmön, sillä se voitti toisen osaottelun 2–1 (yhteistulos 2–3). Ludogorets ei saanut ottelussa kuin kaksi laukausta maalia kohti, eli Niklas Moisanderin edustama Malmö selviytyi jatkoon siitäkin huolimatta, että sen maalivahdit Ismael Diawara ja Johan Dahlin suoriutuivat ottelusta torjuntaprosentilla 00,00. Moisander ei pelannut ottelussa otteluparin avausosassa saamansa polvivaivan takia. Vamman ei uskota olevan vakava.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Toisaalla Benfican Lucas Veríssimo tarjosi PSV:lle voiton avaimia puolen tunnin kohdalla, kun hän hölmöili itselleen toisen keltaisen korttinsa ottelussa. Hän hujautti PSV:n pelaajaa kasvoihin kyynärpäällä.

Ulosajo näkyi PSV:n otteissa lähinnä hätäilynä. Valinnat kentän viimeisellä kolmanneksella kaipasivat huolellisuutta pelin puuroutuessa melko lailla. Tunnin kohdalla hollantilaiset pommittivat pallon ylärimaan muutamasta metristä mutta sen lähemmäksi he eivät päässeet. Benfica otti maalittomalla tasapelillä taisteluvoiton.

PSV:n maaliodottama oli pelissä maalin verran parempi kuin Benfican. Maalipaikkoja oli 16 Benfican kolmeen verrattuna. Kuitenkin yhteistulos merkitään Benfican hyväksi 2–1.

Muokattu 25.8. klo 00.26: Sisältöä lisätty.

Juttua muokattu 25.8. kello 7.29. Lisätty maininta Moisanderin pelaamisen estäneestä polvivaivasta.