Niklas Moisanderin edustamana Malmö venyi tiistai-iltana jättiyllätykseen, kun joukkue eteni Mestarien liigan viimeiseen karsintavaiheeseen kaatamalla Rangersin yhteismaalein 4-2.

Viime viikolla pelatussa avausosaottelussa Malmö aiheutti jo tuskaa Glen Kamaran edustamalle Rangersille, kun ruotsalaisjoukkue voitti kotiottelunsa 2-1-lukemin.

Rangersilla oli kuitenkin kaikki avaimet käsissään toisessa ja ratkaisevassa osaottelussa, joka pelattiin Glasgow’n Ibrox Stadiumilla.

Kaikki näytti Rangersin kannalta loistavalta avausjakson jälkeen. Kotijoukkue oli tasoittanut otteluparin yhteismaalit Alfredo Morelosin osumalla, ja sen lisäksi Malmö joutui lähtemään toiselle puoliajalle vajaamiehisenä nigerialaispelaaja Innocent Bonken lennettyä suihkuun juuri ennen taukovihellystä.

Mutta mitä vielä. Malmö tarjosi Rangersille shokkihoitoa heti toisen jakson alussa, kun kroatialaishyökkääjä Antonio-Mirko Colak teki kaksi maalia vain viiden minuutin sisään.

Steven Gerrardin luotsaama Rangers ei tästä enää toipunut, eikä saanut aikaiseksi edes kavennusmaalia miesylivoimasta huolimatta. Näin ollen Rangersin haaveet Mestarien liigan lohkovaihepaikasta murenivat. Joukkue voi kuitenkin yhä edetä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Huuhkajat-tähti Glen Kamara oli ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi. Moisander puolestaan pelasi täydet minuutit Malmön vasempana laitapuolustaja. Malmö kohtaa viimeisellä karsintakierroksella bulgarialaisseura Ludogoretsin. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.