On vaikeaa löytää sopivaa adjektiivia kuvaamaan sveitsiläisen Michael Freyn, 27, saavutusta Belgian pääsarjassa Jupiler Pro Leaguessa. Tänään sunnuntaina Freyn edustama Royal Antwerp pelasi Standard Liègea vastaan Standardin kotiluolassa Stade Maurice Dufrasnella.

Antwerp vei ottelun nimiinsä lukemin 5–2 ja nappasi kolme pistettä. Pisteet tulivat tarpeeseen, sillä Belgian liigaa on takana kolme ottelua ja häviöllä Antwerp olisi valahtanut sarjan viimeiselle sijalle.

Frey piti huolen, ettei näin käynyt. Hän laukoi ottelussa yhteensä viisi kertaa. Jokainen laukaus lähti rangaistusalueen sisältä, jokainen laukaus suuntautui maalia kohti ja jokainen laukaus upposi verkkoon. Neljättä maalia lukuun ottamatta Frey teki joka ikisen maalinsa yhdellä kosketuksella. (Neljännessä hän joutui ottamaan pelivälineen ensin haltuunsa.)

Kun 188-senttisen Freyn pelikaverit kerääntyivät juhlimaan viimeistä osumaa hänen ympärilleen, he eivät osanneet kuin nauraa. Frey otettiin vaihtoon 76. minuutilla pelin ollessa 5–1 vierailijoille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Squawka

@Squawka
Michael Frey for Royal Antwerp against Standard Liege:

◉ 5 shots
◉ 5 shots on target
◉ 5 goals

Incredible! 😮