PSG:n kausi alkoi pettymyksellä – ensimmäinen tappio Ranskan Supercupissa kahdeksaan vuoteen

© Kuva: Getty Images

PSG:n kausi 2020-2021 ei mennyt putkeen. Mestarien liigan voittoa ei tullut vieläkään, ja Ranskan mahtiseura jäi ilman Ligue 1 -mestaruutta ensimmäisen kerran neljään vuoteen. Jalometallia tuli ainoastaan Ranskan Cupista sekä kauden alla pelatusta Ranskan Supercupista.

Sunnuntaina PSG sai tilaisuuden ottaa hyvän startin uuteen kauteen. Edessä oli Ranskan Supercup, jossa vastaan asettui pariisilaiset Ligue 1:ssä valtaistuimelta suistanut Lille. Toive jäi kuitenkin tyhjäksi, sillä Lille voitti ottelun maalein 1-0. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kahdeksaan vuoteen, kun PSG ei voittanut Ranskan Supercupia. Lillelle mestaruus oli puolestaan sille Supercupin ensimmäinen.

Ottelun ainoan maalin teki Lillen portugalilainen keskikenttäpelaaja Xeka ottelun 45. minuutilla. Maali syntyi komealla kaukolaukauksella.

PSG:n kokoonpanossa ei nähty sen paremmin Kylian Mbappéa kuin kesällä joukkueeseen liittynyttä Sergio Ramosiakaan. Poissaolijoita oli silti myös Lillelläkin, joten tekosyitä poissaolijoista PSG:n on turha hakea. Lille voitti ottelussa laukaukset kohti maalia 4-3, joten mitenkään saamaton tai passiivinen puolustava Ranskan-mestari ei missään tapauksessa ollut.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004