© Kuva: Getty Images

Rangers – Malmö FF: Rangers kova kotonaan

Mestarien liiga
Rangers – Malmö FF
Tiistai 10.08. klo 22:00

Malmö jatkoi pirteitä esityksiään Mestarien liigan karsinnoissa, kun HJK:n edellisellä kierroksella turnauksesta pudottanut joukkue yllätti ensimmäisessä ottelussa Skotlannin hallitsevan mestarin Glasgow Rangersin. Nyt Malmöllä on kova paikka toisessa ottelussa, sillä Rangers on kotonaan Ibrox Stadiumilla todella kova luu.

Viime viikko oli Rangersille todella vaikea, sillä Malmö-tappion jälkeen Steven Gerrardin suojatit kärsivät yllätystappion Dundee Unitedille Skotlannin liigassa. Malmö oli lipumassa jo 2-0 voittoon, kunnes Steven Davis teki vieraille tasoituksen aivan ottelun lopussa. Näin kotimatsiin päästään hieman siedettävämmistä lukemista. Alfredo Morelos palasi viikonloppuna kokoonpanoon, mikä antaa joukkueelle lisää tehoja.

Malmö oli viikonloppuna vieraspelissä niskan päällä Halmstadia vastaan, mutta pisteet jaettiin maalittoman tasapelin jälkeen. Jon Dahl Tomassonin suojatit ovat Allsvenskanin sarjakärjessä tasapistein Djurgårdenin kanssa. Kokoonpanopuolella ei ole tapahtunut viime aikoina mitään mainittavaa, joten Tomasson saattaa nimetä saman kokoonpanon, jolla Rangers viime viikolla kaatui.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten sanottu, Gers on kotonaan erittäin vahva ja joukkue on viime viikon tuloksiaan tuntuvasti parempi. Vedoissa lähdetään kotimenestyksestä – Malmö on pelannut erinomaisesti, mutta tänään haaste voi olla liian kova. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Rangers -1 kertoimella 1,88.