Sky Sportsin mukaan Juventus odottaa Cristiano Ronaldon jäävän seuraan, vaikka espanjalaismedia on huhuillut hänen palaavan Real Madridiin.

Portugalilaistähti siirtyi Madridista Juventukseen kolme vuotta sitten 117 miljoonalla eurolla. Ronaldo, 36, on pelannut Juventuksen riveissä 133 ottelua tehden niissä yhteensä 101 maalia ja syöttäen 22. Lisäksi hän on voittanut torinolaisjätin kanssa viisi pokaalia, mukaan lukien kaksi Serie A:n mestaruutta.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Espanjalainen tv-ohjelma El Chiringuito de Jugones raportoi maanantaina, että Real Madrid haluaisi hankkia Ronaldon takaisin, joskin espanjalaislehti Marca kirjoitti sen jälkeen, että ”ovi on suljettu” Ronaldon paluun osalta.

Skyn mukaan Ronaldo ei ole maininnut Juventukselle, että hän haluaisi lähteä, eikä seura ole saanut hänestä yhtään tarjousta. Ronaldon ja Juventuksen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Juventus aloittaa kautensa Serie A:ssa ensi sunnuntaina Udinesen vieraana.