Steven Gerrard kertoo Glen Kamaran saaneen ”todella vahvan” sopimustarjouksen Rangersilta, joka haluaa sitoa suomalaisen Ibrox Stadiumille pitkäksi aikaa.

Tammikuussa 2019 Dundeesta saapuneella Kamaralla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Huuhkajien keskikenttämies on tiettävästi herättänyt paljon kiinnostusta englantilaisseurojen joukossa kuluneen vuoden aikana.

The Athletic uutisoi torstaina, että Kamara ja Rangers ovat lähellä päästä sopuun uudesta diilistä. Gerrard tuki näitä väitteitä perjantain lehdistötilaisuudessa ja ilmaisi halunsa pitää 25-vuotiaan ryhmässään.

– Rakastan tätä poikaa, rakastan tätä pelaajaa. Olen tehnyt täysin selväksi, miten kovasti haluaisin hänen jäävän, kun katson tilannetta omasta näkökulmastani, kertoi Gerrard.

[readmore from=Kamara-Glen]

– Olemme lyöneet pöytään todella vahvan sopimustarjouksen. Nopeus, jolla se saadaan maaliin, riippuu täysin Glenistä. Pallo on tiukasti hänen hallussaan.

– Seuran tarjous on todella hyvä ja hänen neuvonantajansa ovat siihen tyytyväisiä. Joten nyt se on täysin Glenistä kiinni.

– Tämän kysymyksen, jonka minulle juuri esitit, pitäisi oikeastaan mennä Glenin suuntaan. Me olemme valmiita, odotamme ja toivomme, että se tehdään mahdollisimman pian.

Lähde: Sky Sports