Athletic: Glen Kamara lähellä jatkosopimusta – suostuisi tarjoukseen yhdestä syystä

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien avainpelaaja Glen Kamara on The Athleticin saamien tietojen mukaan entistä lähempänä allekirjoittaa uuden sopimuksen Rangersin kanssa.

Suomalainen keskikenttäpelaaja on ollut jo pitkään siirtospekulaatioiden kohteena. Useiden englantilaisseurojen on kerrottu pitäneet häntä silmällä Rangersin mestaruuskauden ja kesän EM-kisojen aikana nähtyjen huippuesitysten jälkeen.

Kamaran nykyinen sopimus Rangersin kanssa päättyy vuonna 2023, eli paniikkiin ei seurajohdolla ole tarvetta. Rangers ei kuitenkaan ole halukas menettämään yhtä arvoikkampaa pelaajaansa tänä kesänä, minkä takia se on tarjonnut tälle uutta diiliä jo pidemmän aikaa.

LUE MYÖS: Glen Kamara kommentoi tulevaisuuttaan Rangersissa: ”Olemme käyneet neuvotteluita”

Neuvottelut parannellusta diilistä ovat olleet käynnissä maaliskuusta alkaen, mutta nyt viimein lähellä maaliviivaa. Ratkaisevana tekijänä pidetään sitä, ettei Rangers yritä jatkosopimustarjouksellaan estää Kamaraa siirtymästä tulevaisuudessa muualle.

Rangers ymmärtää Kamaran olevan edelleen kiinnostunut siirrosta Valioliigaan. Kyseinen maisemanvaihto näyttäisi kuitenkin toteutuvan vasta tulevassa ikkunassa, jolloin Rangers voi saada Kamarasta suuremman siirtokorvauksen hänen uuden sopimuksensa myötä.

– Kamara palkitaan paremmilla sopimusehdoilla sillä edellytyksellä, että jos hänestä saadaan sopiva tarjous, Rangers tekee kaupat. Hän on yksi monista pelaajista, joilla Rangers haluaa tehdä voittoa seuraavien ikkunoiden aikana, kirjoittaa The Athleticin toimittaja Jordan Campbell.

25-vuotias Kamara siirtyi Ibrox Stadiumille skottiseura Dundeesta tammikuussa 2019 vain 50 000 punnan siirtokorvausta vastaan. Hänestä on kehittynyt viimeisten vuosien aikana yksi Steven Gerrardin joukkueen avainhahmoista.

Kamara on pelannut Rangersille yhteensä 107 ottelua. Tiistain Mestarien liigan karsintaottelu jäi häneltä sivu suun pelikiellon vuoksi. Kamara saa kuitenkin pelata taas lauantain sarjapelissä Dundee Unitedia vastaan.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004