Niklas Moisanderille täydet minuutit ottelussa jonka olisi pitänyt olla suomalaisten kohtaaminen

© Kuva: Juha Tamminen

Vasta muutama viikko sitten virallisesti Werder Bremenistä Malmö FF:n riveihin siirtynyt Niklas Moisander hoiteli täydet minuutit vasemman pakin tonttia, kun ruotsalaiset paukuttivat suurseura Rangersia vastaan taululle lukemat 2-1. Kyseessä ei ollut mikä tahansa matsi; HJK:n matkallaan Eurooppa-liigaan lähettänyt Malmö otti voitolla merkittävän kiinnityksen kohti Mestarien liigan lohkovaihetta.

Rangersin kokoonpanossa silmään pisti Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamaran puttuminen. 25-vuotias kärsi pelikieltoa viime kauden episodista, jossa joutui Slavia Praha – toppari Ondrej Kudelan rasistisen kielenkäytön kohteeksi. Kudela sai toimistaan 10 ottelun pelikiellon, Kamara samasta tilanteesta kolmen ottelun pannan.

Malmön maalit ottelussa tekivät Sören Rieks ja Veljko Birmancevic. Rangersin Steven Davis iski kavennuksen ajassa 90+.