Jälleen yksi hyökkäyspään pelaaja on jättämässä Ilveksen. Eetu Vertainen odottelee edelleen Skotlannissa sitä, että hänen työlupa-asiansa saataisiin kuntoon, jotta sopimus St. Johnstonen kanssa saataisiin virallistettua. Sitä odotellessa Ilveksen on kuitenkin hyvästellyt 19-vuotias laitahyökkääjä Eetu Mömmö. Asiasta kertoo Tamperelainen (juttu löytyy tämän linkin takaa).

– On tullut aika kiittää Ilvestä näistä vuosista, jotka tässä upeassa seurassa vietin. Kiitos kuuluu kaikille valmentajille, joukkuekavereille ja taustahenkilöille joiden kanssa sain kunnian työskennellä. En olisi tässä ilman teitä, Mömmö kirjoitti yksityisellä Instagram-tilillään ja kiitti samaan hengenvetoon myös Ilveksen faneja.

Sen paremmin Mömmö kuin Ilveskään eivät ole vielä tiedottaneet pelaajan uudesta osoitteesta. Tamperelaisen mukaan postauksen kommenteista voi kuitenkin päätellä, että pelaajaura jatkuisi Kreikassa.

[readmore from=Mömmö-Eetu]

19-vuotias Mömmö pelasi tällä kaudella 13 veikkausliigaottelua, joissa hän teki neljä ja syötti yhden maalin. Hänet valittiin myös Veikkausliigan heinäkuun joukkueeseen.

Kaikkiaan 183-senttinen Mömmö on pelannut Veikkausliigassa 32 ottelua (5 maalia, 4 maalisyöttöä). Hän debytoi kesäkuussa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Mömmön sopimus Ilveksen kanssa ulottuu vuoden 2021 loppuun.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Heinäkuun joukkue on valittu!

Kuukauden pelaaja on SJK:n Nikko Boxall ja kuukauden valmentaja FC Lahden Ilir Zeneli.

#veikkausliiga #tunnustaväriä #kuukaudenjoukkue