Valioliiga
Tottenham – Manchester City
Sunnuntai 15.08. klo 18:30

Valioliigan sunnuntain iltaottelussa on sarjapisteiden lisäksi muutakin jännitettä: Tottenhamin Harry Kanen uumoillaan siirtyvän Manchester Cityyn. Harjoituksia laistanut kärki olisi luonnollisesti Tottenhamille kammottavan suuri menetys, mutta raha tulee puhumaan tässäkin tapauksessa. City näyttää muskeleitaan, ja joukkue on jo valmiiksi aivan järkyttävän kova – se on kiistaton mestarisuosikki tämän kauden Valioliigassa.

Jos Kane poistuu Spursista, on maalitykin korvaaminen mahdotonta. Moni asia on muutenkin muuttunut Tottenhamissa, sillä kentän laidalla häärää tällä erää Wolvesista siirtynyt Nuno Espirito Santo. Tämä ei ole kaikkia kannattajia miellyttänyt, sillä mies on tunnettu erityisesti puolustuspelaamisen eksperttinä. Myös pelaajapuolella on muutoksia, mutta ovi on käynyt pääasiassa ulospäin. Jos Nunon jälleenrakennus ei onnistu, Spurs tulee tippumaan kaikkein suurimpien joukosta pidemmäksi aikaa.

Manchester Cityn isoin hankinta tähän asti on luonnollisesti Jack Grealish. Moni pelaaja sai melkoista runtua kesän arvoturnauksissa, eikä Community Shieldin perusteella City ole vielä aivan mintissä. Jengiä on palannut harjoituksiin vasta aivan hiljattain, ja Kevin de Bruyne sekä Phil Foden ovat vielä vemppaosastolla. Kentälle on silti laittaa todella laadukas yhdistelmä, sillä Cityn penkiltä ei laatu lopu ihan ensimmäisenä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa ei vedonlyönnillisesti ole mitään erikoista, mutta ihan mukavan viihdevedon vierasvoitosta saa. City on suurehko suosikki myös vieraissa ja välittäjät tarjoavat ihan mukiinmenevää kerrointa. Vetosuositus on siis Manchester City voittaa ottelun kertoimella 1,71.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO