27-vuotias Sauli Väisänen jatkaa uraansa Italiassa. Cosenza tiedotti maanantaina iltapäivällä rekrytoineensa helsinkiläislähtöisen topparin puolustukseensa. Väisäsen allekirjoittama määräaikainen sopimus loppuu jo ensi kesänä mutta siihen sisältyy optio lisävuodesta.

Cosenza kilpailee saapasmaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä. Joukkue sijoittunee liigan häntäpäähän. Ennakkoon ajateltuna Väisäselle on runsaasti vastuuta tiedossa.

FC Hongassa ammattilaisuransa aloittaneen Väisäsen jalat vuotivat Italiaan heinäkuussa 2017, ja siellä hän on pysynyt. Edelliset kaksi vuotta vierähtivät Chievossa. Väisänen joutui etsimään itselleen uuden työpaikan, sillä Chievo teki konkurssin veroepäselvyyksien ja -puliveivauksien vuoksi.

Väisänen on edustanut Suomea 20 maaottelussa. Hänet valittiin alun perin kesän EM-kilpailuihinkin. Pahaksi onneksi hän ei kyennyt nauttimaan sukupolvien unelmasta täysin siemauksin, koska hän loukkaantui ennen turnauksen alkua. Niko Hämäläinen nostettiin hänen tilalleen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Cosenza Calcio

@CosenzaOfficial
🔴🔵 Sauli #Väisänen è un nuovo giocatore del Cosenza

✍🏼 Il comunicato ufficiale 🔗 bit.ly/2VZGpqw