Torstai-iltana pelataan yksi suomalaisen seurajoukkuejalkapallon tärkeimmistä peleistä pitkään aikaan, kun HJK saa vastaansa kotikentällään Neftçi PFK:n. Jos HJK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, sinä teet 30 euroa pätäkkää.

Koska ensimmäinen osaottelu vieraissa päättyi 2-2-tasapeliin, tietäisi kotivoitto HJK:lle jatkopaikkaa lohkovaiheeseen. Koska ottelun merkitys on suuri, antaa HJK:lle myös sen arvoisen kertoimen. Saat nimittäin HJK:lle kertoimen 30,00 ottelun voitosta!

Tämä kerroin on ihan sairas, sillä tavallisesti HJK:n voiton kerroin on luokkaa 1,80. Siis voi Neftçi sentään, että nyt on kirpeä tarjous! Klubi näytti jo vieraissa paremmalta joukkueelta ja kotikentällä tämän edun pitäisi korostua entisestään. Vierailijoiden urakkaa ei myöskään yhtään helpota heille vieras tekonurmi, jolla HJK pelaa kotiottelunsa.

Ottelu alkaa klo 19.00, joten virittäydy tarjoukseen ennen sitä. Alapuolelta tarkemmat ohjeet, joten ei muuta kuin kimppuun.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos HJK:n voiton puolesta. Jos HJK voittaa ottelun, saat 30€ pelirahaa.

Mistä tässä matsissa on oikein kyse?

– Jos HJK pudottaa Neftçi PFK:n, varmistaa se pääsyn Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Rahallisesti tämä tietäisi suurta tilipäivää koko organisaatiolle, puhumattakaan tulevista mielenkiintoisista kamppailuista
– Neftçi PFK:n pudottamalla HJK pääsisi myös yrittämään pääsyä Eurooppa-liigaan, jossa se esiintyi kaudella 2014-2015
– Tappiolla HJK pääsisi vielä kertaalleen yrittämään pääsyä Konferenssiliigaan

Lisätietoa tarjouksesta:

– Tarjous on vain uusille asiakkaille
– Saat lisäksi normaalin 100 % talletusbonuksen 100 € asti, sekä 5 € Golden Chip -ilmaisvedon Playtechin livekasinolle!
– Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.
– Tarjous on voimassa ottelun alkamiseen eli 12.8. klo 19.00 asti