Konferenssiliiga
Alashkert – HJK
Torstai 30.09. klo 19:45

Viime aikoina vaikeuksissa olleelle HJK:lle tulee seuraava näytön paikka torstaina Konferenssiliigassa. Isäntänä toimiva Alashkert on ennakkoon arvioitu lohkon selvästi heikoimmaksi yhdistelmäksi, muttei armenialaisporukka todellakaan ole mikään suupala kotikentällään. Kotijoukkue on sangen kirjava legioona eri maiden pelaajista.

Tällä hetkellä Alashkert ei ole pärjännyt edes Armenian pääsarjassa, vaan sijoitus on toiseksi viimeisenä. Tämä tiesi valmentajanvaihtoa, ja serbi Milan Milanović astui puikkoihin. Ensimmäisessä lohkopelissä Alashkert ei pystynyt tarjoamaan kummoista vastusta Maccabi Tel Aviville, vaan hävisi lukemin 4-1. Vikkelä portugalilaisvahvistus Jose Embalo vastasi Alashkertin ainoasta osumasta. Mainittavia poissaoloja isännillä ei ole.

HJK:n maaliero kolmesta viime Veikkausliigaottelusta on 0-3 ja hirmuvireinen KuPS on tullut kaikkien odotusten vastaisesti todella vahvasti mestaruuskamppailuun. Konferenssiliigan avauspelissä LASK oli selityksittä parempi lukemin 0-2, vaikka toisella jaksolla Klubi osoitti jo elonmerkkejä. Klubin terveystilanne on pikkuhiljaa paranemaan päin, mutta edelleen Toni Koskelalta puuttuu useampi avauksen pelaaja.

Lyö vetoa ottelusta:

Alashkertia vastaan olisi maalihanojen ja pistesaldon avauduttava. Vastus on huomattavasti LASKia kevyempi, mutta kotietu on silti huomattava. Tästä huolimatta lähtee kannatuspetsi Klubille: HJK voittaa ottelun kertoimella 2,20.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS

Konferenssiliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplayssa.