Lauantaina Bundesliigan neljässä loppuun asti pelatussa kamppailussa viimeisteltiin yhteensä kahdeksan osumaa. FC Köln kohtaa RB Leipzigin kotonaan kello 19.30.

Eli kahdeksan maalia neljään otteluun, joka tarkoittaa keskimäärin kahta täysosumaa per peli. Ei siis mitään kovin mullistavaa numeraalisesti. Tosin kolmessa näistä otteluista nähtiin yhteensä vain yksi maali. Maalittomia tasapelejä oli kaksi ja Fredrik Jensenin edustama Augsburg voitti kotonaan Mönchengladbachin 1-0.

Münchenissa Allianz Arenalla nähtiinkin sitten maaleja vähän enemmän. Sarjassa toisena ennen lauantain kamppailua ollut Bayern, voitti Bochumin murskaavin lukemin 7-0.

Bayern ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua tällä kaudella. Sarja-avauksessa se pelasi 1-1-tasapelin Mönchengladbachin vieraana.

Jos lasketaan mukaan DFB-Pokal eli Saksan cup, Mestarien liiga ja Bundesliiga, niin Bayern on voittanut viisi viimeistä otteluaan maalierolla 31-1. Näissä se on kohdannut muun muassa Barcelonan Mestarien liigassa ja RB Leipzigin Bundesliigan vierasottelussa.

Lewandowski viimeistelemässä Bayernin viidettä osumaa. Kuva Getty Images

Lauantain kamppailu oli ohitse jo ensimmäisen jakson jälkeen. Leroy Sané iski alkutahdit 17. minuutilla ja hänen lisäkseen verkkoa pöllyttivät Joshua Kimmich, Serge Gnabry ja puoliajan lopulla vieraiden kreikkalaispuolustaja Vassilios Lampropoulos omalla maalillaan.

Toisella jaksolla Kimmich osui toistamiseen ja Robert Lewandowski sekä Maxim Choupo-Moting kertaalleen. Bayernin 8-0-maali hylättiin paitsiona. Siitä kunnian olisi saanut Thomas Müller.

Wolfsburgilla on silti mahdollisuus napata sarjan kärkipaikka itselleen sunnuntaina. He kohtaavat kotonaan Frankfurtin kello 20.30.

Volkkarikaupungin ylpeys on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan tähän asti.

Katso ottelun maalit alta. Jos suosikkijoukkueesi on Bochum, niin voinet jatkaa seuraavaan uutiseen. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.