Mestarien liiga
Benfica – Barcelona
Keskiviikko 29.09. klo 22:00

Syksyn isoihin tarinoihin kuuluu Barcelonan kadonnut maine – joukkue on vajonnut muutamassa kuukaudessa tavallisten kuolevaisten joukkoon. Pahiten tämä realisoitui UCL:n avausottelussa Bayern Müncheniä vastaan – Barcalla ei ollut ottelussa oikeastaan mitään sanansijaa. Tänään vastassa on Benfica, joka ei kuulu maanosan ehdottomiin huippuihin, mutta helppo vastus se ei kuitenkaan ole.

Benfica selvisi lohkovaiheeseen pudottamalla tieltään Moskovan Spartakin sekä PSV:n. Kotimaan liigassa se johtaa sarjaa puhtaalla pelillä seitsemän kierroksen jälkeen. Ensimmäisessä lohkopelissä lissabonilaiset tasasivat pisteet Kiovan Dynamon kanssa. Isänniltä puuttuvat Haris Seferovic sekä Mile Svilar. Diogo Gonçalvesin pelaamisesta on toiveita. Lucas Verissimon paluu pelikiellosta vakauttaa puolustusta.

Ronald Koeman sai joukkioineen helpotusta viikonlopun vakuuttavasta Levante-voitosta. Kylmä fakta on kuitenkin, että Barcelona on alennustilassa, josta nouseminen voi viedä aikaa. Koemanilla on edelleen edessään pahoja loukkaantumisongelmia: Pedrin puuttuminen tekee luovuuteen ison loven ja hyökkäyspäässä joudutaan pärjäämään Luuk De Jongin tulivoimalla. Pitkän poissaolon jälkeen debytoinut Ansu Fati ei varmaankaan ole vielä 90 minuutin kunnossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Benfica ei ainakaan ole tässä ottelussa altavastaaja. Kertoimissa Barcelona saa edelleen hyvää vanhasta muistista, joten vetoihin lähtee hyvällä mielellä kotivoitto: Benfica voittaa ottelun kertoimella 3,00.

LYÖ VETO ILLA