Espanja voitti sunnuntaina kotonaan MM-karsintaottelussa Georgian lukemin 4-0. Lopputulos teki varmasti hyvää kotijoukkueen itseluottamukselle, sillä Espanja kärsi yllättävän tappion edellisessä ottelussaan Ruotsille.

Ilman jobinpostia espanjalaiset eivät Georgia-pelistäkään selvinneet. Mahtavasti kamppailussa esiintynyt Valencian laitapuolustaja José Gayà loukkaantui ja vaihdettiin pois noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

José Luis Gayà poistui sunnuntain Georgia-ottelusta tuskaisen näköisenä pidellen jalkaansa. Kuva. Getty Images

Lisäksi Manchester Cityn keskuspuolustaja Aymeric Laporte joutui jättämään kentän jo ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Valmentaja Luis Enriquen mukaan Gayàn vamma vaikuttaa huolestuttavalta, mutta Laporten tilanne näyttää hivenen valoisammalta.

– Uskoisin, että Laporten kohdalla puhutaan vain ylirasituksesta. Gayàn suhteen meidän on odotettava lääkärinlausuntoa, mutta ei näytä hyvältä, Enrique sanoi.

Espanjan karsinnat jatkuvat kuitenkin vielä vierasottelulla Kosovoa vastaan keskiviikkona. Enrique täydensi ryhmäänsä kutsumalla Tottenhamin Sergio Reguilónin joukkueen vahvuuteen.

Hänellä on tilillään viisi A-maaottelua Espanjan paidassa. Keskiviikon ottelussa Gayàn paikalla nähtäneen silti Jordi Alba.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, klikkaa tästä.