Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue jyräsi tänään tiistaina komeaan 3-0-voittoon Ruotsia vastaan.

Minihuuhkajien iltapuhde helpottui neljännellä peliminuutilla, kun Ruotsin Yasin Ayari sikaili ja lensi suoralla punaisella kentältä ulos.

Miesylivoimalla pelannut Suomi sai ensimmäisen kerran pallon länsinaapurin verkkoon avausjakson puolivälissä, kun Henri Salomaa puski Maksim Stjopin keskityksen verkon perukoille.

Minihuuhkajat teki puoliajalla neljä vaihtoa. Yksi vaihdosta kentälle tulleista pelaajista oli HJK-hyökkääjä Casper Terho, joka oli mukana Suomen molemmissa toisen jakson osumissa.

Terho alusti ensin seurakaverinsa Kai Meriluodon 2-0-maalin, ja ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla hän niittasi itse loppulukemiksi 3-0.

Suomen ja Ruotsin alle 19-vuotiaiden maajoukkueet pelasivat tuplamaaottelun ensimmäinen osaottelun viikonloppuna, ja myös tuolloin Minihuuhkajat juhli voittoa 3-0-lukemin. Näin ollen tuplamaaottelun yhteismaalit kirjattiin Suomen hyväksi hurjin 6-0-numeroin.