Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelasi lauantaina ensimmäisen maaottelunsa sitten tammikuun 2020, kun vastaan asettui Ruotsi.

Ruotsi hallitsi läpi ottelun kenttätapahtumia, mutta Suomi puolusti mallikkaasti ja oli länsinaapuria tehokkaampi maalipaikoissa.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen jakson lopulla, kun Minihuuhkajat sai Elias Olssonin käsivirheen seurauksena rangaistuspotkun. Agon Sadiku asettui pallon taakse ja upotti pelivälineen vuorenvarmasti alakulmaan.

Minihuuhkajien maalin johtoasema kesti pitkälle toiselle puoliajalle asti, kunnes se tuplaantui Niilo Saarikiven upealla maalilla.

Ottelun lisäajalla Henri Salomaa laukoi Minihuuhkajien kolmannen osuman, joten tuplamaaottelun avausosa päättyi Suomen upeaan 3-0-voittoon.

Tuplamaaottelun toisen osaottelu pelataan tiistaina. Kello 13:00 alkava ottelu näkyy suorana Palloliiton YouTube-kanavalla.

Mikäli alla oleva videoklippi maaleista ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Onko parempaa tapaa aloittaa sunnuntaiaamu kuin katsoa U19-poikien eilisen Ruotsi-voiton maalit? 🦉

#Minihuuhkajat hoiti vuoden ensimmäisen maaottelunsa kunnialla, ja tuloksena oli vakuuttava 3-0-voitto länsinaapurista: maalareina Sadiku, Saarikivi ja Salomaa!