Katso: Juventus antoi kannattajalleen porttikiellon rasistisesta käytöksestä katsomossa – lähtö tuli myös kannattajaryhmästä

© Kuva: Getty Images

Serie A:n huippuottelussa Juventuksen ja AC Milanin välillä nähtiin tiukkaa sekä hienoa taistelua kentällä, mutta katsomon puolella tyylitaju hukkui täysin.

Kotijoukkueen kannattaja solvasi rasistisesti Milanin ranskalaista maalivahtia Mike Maignania.

Ottelun alla sattunut välikohtaus tallentui videolle, joka levisi laajalti sosiaalisessa mediassa. Video katsottavissa alta.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Yleensä italialaisten seurojen ei tarvitse puuttua vastaaviin tilanteisiin itse, koska DASPO antaa häiriköille porttikieltoja lopulta kaikkiin maan urheilutapahtumiin.

Juventus halusi tässä tapauksessa olla kuitenkin aloitteellinen ja saatuaan kannattajan henkilöllisyyden selville antoi hänelle porttikiellon kaikkiin otteluihinsa.

Toimiiin ryhtyi myös Juventuksen paikallinen kannattajajärjestö, johon henkilö kuului. Veronalaisen faniryhmän lausunnon mukaan tällaiset ihmiset pilaavat koko porukan maineen, joten huonokäytöksinen kannattaja sai potkut järjestöstä.

Kannattaja tunnistettiin Rovigossa asuvaksi tehdastyöläiseksi. Hän joutuu tapahtuneen johdosta myös rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Milan julkaisi tapahtuneen jälkeen itse videon, jossa se korostaa moniarvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Video on nähtävillä alta.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Lähde: TuttoSport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.