MM-karsinnat
Kreikka – Ruotsi
Keskiviikko 08.09. klo 21:45

Ruotsin tilanne B-lohkossa alkaa näyttää todella vahvalta: kolmesta ottelusta on tullut pelkkiä voittoja ja Espanjan kaataminen on työnäytteenä todella kova. Lohkovoitosta tulee tätä menoa Espanjan ja Ruotsin välinen taisto, ja muut saavat tyytyä lohkossa murusiin. Tämä ottelu olisi toki voitettava, tai skenaario hajoaa hyvinkin pikaisesti.

Kreikka on tahkonnut tässä vaiheessa pelkkiä tasapelejä, joista Espanjalta nyhdetty piste on tietysti hyvä asia. Tasureilla ei kisoihin ole kuitenkaan asiaa, ja John van’t Schipin miehistö tulee tähän matsiin taatusti kovalla asenteella. Sunnuntain peli näytti jo olevan menemässä kreikkalaisille, kunnes Kosovo läimäisi tasoituksen yliajalla. Kreikan kokoonpanossa ei ole odotettavissa ihmeellisiä muutoksia sitten viikonlopun.

Ruotsi pelasi viikonloppuna harjoitusottelun Uzbekistania vastaan, ja voitti kierrätetyllä kokoonpanolla ottelun 2-1. Vuosi 2021 on ollut Janne Anderssonin suojateille mainio, vaikka EM-kisoista saattoi jäädä hieman jossiteltavaa. Kokoonpano on myös ruotsalaisilla melko jiirissä jo mainiosti sujuneen Espanja-ottelun jäljiltä – tosin Magnus Danielson on jälleen mukana pelikieltonsa jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kreikka on varmasti motivoitunut ja pistää ottelussa kaiken likoon. Runsasmaalisuus kiinnostaa vähän, sillä markkinat tuntuvat uskovan lähes sokeasti underiin. Otetaan pikkuläpsy vedosta Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,45.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS