David Beckham on tunnetusti yksi Englannin kaikkien aikojen jalkapalloilijoista. Kansallisia mestaruuksia Valioliigassa, La Ligassa, Ligue 1:ssa ja MLS:ssä rohmunnut vapaapotkuspesialisti ylsi vuonna 1999 Ballon d’Or -äänestyksessä toiselle sijalle ja tunnustuksia riittää muutenkin vaikka muille jakaa.

Nyt aikaa Beckhamin suuruuden vuosista on kulunut jo niin paljon, että on seuraavan sukupolven vuoro. Hänen 19-vuotias poikansa Romeo Beckham on nimittäin allekirjoittanut ensimmäisen ammattilaissopimuksensa.

Romeo Beckhamin seura ei varsinaisesti ole kovin yllätyksellinen, sillä hän on nyt Fort Lauderdalen pelaaja. Fort Lauderdale on MLS-seura Inter Miamin yhteistyöseura, ja David Beckham puolestaan Inter Miamin pääomistaja.

[readmore from=Beckham-David]

Sekä hyökkääjänä että puolustajana pelaamaan pystyvä Romeo Beckham debytoinee uudessa joukkueessaan pian. Lähellekään isänsä saavutuksia hänen ei silti voi odottaa yltävän, sillä Fort Lauderdale pelaa Yhdysvaltain kolmannella sarjatasolla, kun David Beckhamia ajettiin samassa iässä jo sisään Manchester Unitedin edustusmiehistöön.

David ja Victoria Beckhamilla on kaikkiaan neljä lasta. 22-vuotias esikoinen Brooklyn pelasi aiemmin Arsenalin akatemiassa, mutta on jo lopettanut jalkapalloilun. Kolmas poika Cruz David on 16-vuotias ja ainoa tytär Harper Seven 10-vuotias. Laulaja Elton John on Brooklynin ja Romeon kummisetä ja näyttelijä Elizabeth Hurley heidän kummitätinsä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
More like father, like son free-kicks loading! ⏳

Romeo Beckham has reportedly signed with Fort Lauderdale CF, the sister club of dad's side, Inter Miami, that competes in USL League One 🎯

Relevent Sports

@releventsports
The Beckhams are taking over Florida ☀️

Romeo Beckham, son of David Beckham, has signed for Fort Lauderdale CF, the sister club of Inter Miami 🌴