Leo Messi iski hattutempun Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa – jääkö Chile jälleen ulos MM-kisoista?

© Kuva: Getty Images

Maajoukkuetauko on päättynyt myös Etelä-Amerikan MM-karsintojen osalta.

Etelä-Amerikan MM-karsintojen yhdeksäs ottelukierros pelattiin torstain ja perjantain välisenä yönä.

KuPS:ia edustava Daniel Carrillo seurasi penkiltä, kun Venezuela hävisi Perulle 0-1. Venezuela on karsintalohkon viimeisenä.

Elokuussa PSG:n riveihin siirtynyt Leo Messi iski hattutempun Bolivian verkkoon, kun Argentiina voitti ottelun 3-0 ja tarrasi kiinni karsintalohkon kakkossijaan. Ottelu pelattiin katsojien edessä River Platen kotistadionilla Monumentalilla ja Argentiinan A-maajoukkue juhlisti kannattajiensa kanssa kesän Copa Américan mestaruutta.

Kaikki karsintaottelunsa voittanut Brasilia kukisti Perun 2-0 ja jatkaa lohkon ylivoimaisena ykkösenä, vaikka on pelannut Argentiinan tapaan yhden ottelun muita vähemmän, sillä kaksikon välinen karsintaottelu peruttiin viime viikonloppuna.

Uruguay voitti Ecuadorin 1-0. Gastón Pereiro teki ottelun ainoan maalin 92. minuutilla. Uruguay on karsintalohkossa kolmantena.

Surkeat karsinnat pelannut Chile joutui jälleen pettymään, kun Kolumbia nappasi täyden pistepotin maalein 3-1. Chile jää todennäköisesti toista kertaa peräkkäin ulos MM-lopputurnauksesta. Chile on karsintalohkossa vasta kahdeksantena ja on voittanut yhden yhdeksästä pelaamasta ottelustaan.

Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat lokakuussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.