Miesten Kakkosen A-lohkossa nähtiin aikamoiset murskajaiset. Lohkossa viimeisenä majaileva Mikkelin Pallo-Kissat isännöi lohkokakkosta PEPO:a Lappeenrannasta.

Ottelusta ei muodostunut mitään varsinaista jännitysnäytelmää. Vieraiden Zachary Sukunda viimeisteli avausosuman jo ottelun toisella minuutilla.

Vain pari minuuttia myöhemmin MiPK joutui kaatamaan vieraiden pelaajan rangaistusalueellaan ja Malik St. Prix laittoi pilkun verkkoon.

Kymmenen minuutin kohdalla Nikke Veikkanen kasvatti johdon jo kolmen maalin suuruiseksi.

Taukoon mennessä lappeenrantalaiset olivat karanneet jo 8-0-johtoon.

Veikkanen sekä Karibian saarivaltiosta Saint Luciasta kotoisin oleva St. Prix viimeistelivät kumpikin hattutempun. Samaan pystyi myös Juuso Enbuska.

Ottelun viimeisestä maalista vastasi 64. minuutilla Joonatan Sinkkonen. Hän oli tullut vaihdosta sisään vain seitsemän minuuttia aiemmin.

Lappeenrantalaisjoukkue kasvatti voittoputkensa nyt kuuden ottelun mittaiseksi ja se on seitsemän pistettä kärjessä olevaa Järvenpään Palloseuraa perässä. PEPO on pelannut kuitenkin kaksi ottelua vähemmän kuin lohkokärki.

MiPK sen sijaan pelasi viidennen peräkkäisen voitottoman ottelunsa. Edellisen kerran mikkeliläiset voittivat 7. elokuuta Atlantiksen vieraana.

Kauaa ei Pallo-Kissat voi haavojaan nuolla. Seuraava ottelu on jo lauantaina Klaukkalassa, kun Nurmijärven Palloseura isännöi mikkeliläisiä.

PEPO:n kausi jatkuu myös lauantaina vierasottelulla MyPaa vastaan.

Lappeenrantalaisten Twitter-tili eli voimakkaasti MiPK-ottelun tapahtumissa mukana. Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Kansi kiinni, siinä vielä kunniataulukko maalintekijöineen.

St. Prix'n, Veikkasen ja Enbuskan hattutempulliset, unohtamatta Joonatan Sinkkosen PEPO-uran ensimmäistä!

Lauantaina jatketaan Myllykoskella, jahti jatkuu!

#PEPOHeart #Kakkonen