Jalkapallon Miesten Ykkösessä nähtiin varsin erityislaatuinen maali lauantain kierroksella. Pietarsaarelainen FF Jaro kohtasi kotonaan Mikkelin Palloilijat. Tasainen ja vaiherikas ottelu päättyi lopulta lukemiin 2-2.

Ottelun avausmaalin viimeisteli vieraiden Reetu Räsänen. Kotijoukkueen tasoitus aivan ensimmäisen jakson kalkkiviikoilla sen sijaan oli sellainen, joita ei ihan päivittäin kohdalle osu.

Juuri hetkeä aiemmin hienosti Jaron maalintekoaikeet estänyt maalivahti Jonne Uronen yritti lähettää pitkän avauksen vasemmalle laidalle.

Tällä kertaa pallo osui kuitenkin Jaron hyökkääjää Jeremiah Strengiä ahteriin. Pallo kimposi siitä kotijoukkueen kannalta suotuisasti suoraan mikkeliläisten verkkoon.

Strengille maali oli toinen Jaron paidassa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
🗣️ "Harvoin näkee ahterilla tehtyä maalia 30 metristä."

Tässä sellainen. 😁 @FFJaro #Ykkönen

Kotijoukkue siirtyi toisen puoliajan alussa rangaistuspotkusta 2-1-johtoon. Maalin viimeisteli Jarossa huippukauden pelannut argentiinalainen laitapelaaja Guillermo Sotelo.

Tämäkään ei aivan perinteistä kaavaa noudattanut, koska Sotelo laittoi pallon ”panenkalla” yläriman kautta sisään. Maalin näet alta.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Mikkeliläiset nousivat kuitenkin kovalla työmoraalilla hienoon vieraspisteeseen. Tasoitus syntyi ottelun yliajalla, kun Eero Ylösen epäonnistunut laukaus rangaistusalueen tuntumasta tuli kuin tarjottimella Antti Ulmaselle.

Hän viimeisteli loppulukemat ja kolmannen maalinsa MP:lle. Kaikki kolme ovat syntyneet viimeisten viiden ottelun aikana.

Jaro on sarjassa neljäntenä. Se on seitsemän pistettä johtavaa Rovaniemen Palloseuraa perässä. Eroa kakkossijan TPS:ään on silti vain kolme pistettä.

MP on Ykkösen sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Eroa esimerkiksi kuudenteen sijaan on vain kolme pistettä. Toisaalta viimeisenä majaileva Musan Salama on vain neljän pisteen päässä mikkeliläisistä. Huipputasainen sarja.