Niklas Moisander ei vieläkään kehiin Mestarien liigassa – ”Tulemme kierrättämään kokoonpanoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsalainen Malmö FF kohtaa keskiviikkona pelattavassa toisessa Mestarien liigan ottelussaan pietarilaisen Zenitin. Suomalaisväriä ei valitettavasti nähdä kentällä vielä tänäänkään, sillä Niklas Moisander kärsii edelleen polvivammasta eikä ole pelikunnossa.

Moisanderin ohella sivussa ovat Oscar LewickiFelix Bejimo sekä pitkäaikaisloukkaantuneet Ola Toivonen ja Jonas Knudsen. Uutena miehenä sairaslistalle on liittynyt Søren Rieks.

– Tulemme kierrättämään kokoonpanoamme, Malmön valmentaja Jon Dahl Tomasson totesi ottelua alustaneessa lehdistötilaisuudessa.

– On selvää, että kaipaamme joitain pelaajia, sillä meiltä on ollut sivussa viime otteluista kahdeksan-yhdeksän pelaajaa. Rotaatio on välttämätöntä, sillä olemme pelanneet paljon otteluita. Eivät kaikki voi pelata viittä-kuutta peliä putkeen.

– Sentään Sergio Peñan tilanne on alkanut näyttää paremmalta. Katsotaan, mitä huomenna tapahtuu.

Kesällä värvätty perulainen Sergio Peña ehti pelata vain kahdessa pelissä hajaminuutteja ennen loukkaantumistaan. Viikonloppuna hän pelasi 12 minuuttia Örebrota vastaan, ja nyt vastuuta voi olla luvassa enemmänkin.

– Mestarien liigan pelit ovat meille bonusotteluita. Kun katsotaan Zenitin siirtobudjettia, on heillä aivan toisenlaiset resurssit meihin verrattuna. Odotamme innolla tätä peliä, mutta olemme selkeitä altavastaajia, Dahl Tomasson totesi sysäten paineet Zenitille.

Ottelu Zenit-Malmö alkaa kello 19.45 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä C Moren kanavilta. Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen.

Lähde: Fotbollskanalen