Ronald Koemanille esimakua tulevasta Cadizissa? Barcelonan syöksykierre jatkuu

© Kuva: Getty Images

La Liga -jätti Barcelona alkaa olla todella kaukana loistonsa päivistä. Torstaina Blaugranan edustusmiehistö jäi maalittomaan tasapeliin sarjan lilliputteihin kuuluvan Cadizin kanssa.

Barca on toki edelleen, viiden pelaamansa ottelun jälkeen sarjassa seitsemännellä tilalla, mutta sen etumatka ottelun enemmän tahkoneeseen, perinteiseen kilpakumppaniinsa Real Madridiin on jo seitsemän pistettä. Katalonialaisten maaliero on vain kolmen verran plussalla, kun se pääkaupungin valkoisille kirjataan luvuin 21:8.

Manageri Ronald Koeman voi pitää pian jo ihmeenä sitä, että hän edelleen on toimessaan – tämä pesti kun on tuulinen, vaikka joukkue olisi sarjan kärjessä. Torstai-iltana hollantilainen saattoikin saada esimakua suuremmasta tulevaisuudestaan, kun hänet ajettiin käytösrangaistuksena ulos ottelun lisäajalla.

Kentän rajojen sisäpuolella Barcelona pelasi vajaalla jo aiemmin; Frenkie de Jong nappasi kahden keltaisen myötä suihkukomennuksen pian tunnin täytyttyä. Valmentajan maanmiehen lapuilla oli ajallisesti väliä vain neljä minuuttia.